Sprejmemo osemdeset gostov v štirih različnih prostorih, poleti pa Vas postrežemo na senčni letni terasi.

Kdo smo

Gostilna Racman interierDSC_3330 Ne živimo zato, da jemo. Toda zagotovo živimo zato, ker jemo. Sesti za omizje in v prijetni družbi zmerno zaužiti hrano in pijačo je kulturno doživetje.

Dovolite, da se vam predstavimo.

Iz majhne pizzerije, ki je odprla svoja vrata leta 1992, je zrasla gostilna s pestro ponudbo, kjer lahko zadovoljimo okusom preproste ženice in zahtevnejšemu diplomatu.
Naša kulinarika temelji na pristni domači hrani s pridihom sedanjosti in je sezonsko obarvana.

Zavedamo se, da je za dobro jed potrebna kakovostna surovina, zato smo si uredili vrt na katerem zraste veliko zelenjave in zelišč, katere nam mami Metka z veseljem prinese v kuhinjo. Če pa le ni dosti zelenjave na našem vrtu, pa sodelujemo z lokalnimi pridelovalci in okoliškimi kmetijami.

Vsak dan imamo pripravljene štiri menije, ob sobotah pa Vam postrežemo tudi okusna sobotna kosila. K naši domačnosti sigurno pripomore novo zgrajena krušna peč, iz katere vsak dan zadiši po kruhu.

Vina predstavljajo predvsem lokalni vinarji, imamo pa tudi pester izbor vseslovenskih vin. Med različnimi jedmi boste odkrili, da je poudarek na rački, kar je tudi prepoznavni znak naše gostilne.

Sprejmemo osemdeset gostov v štirih različnih prostorih, poleti pa Vas postrežemo na senčni letni terasi. Izvajamo tudi dejavnost cateringa do sto gostov.

Nasvete in podporo dobimo od atija Franca in mame Metke. Poleg moža Petra z mano soustvarjajo zgodbo gostilne Racman še štirje člani ekipe, kateri se občasno pridruži sestra Urška in najina otroka Nina in Matic.

Veliko imamo še načrtov, vse pa z enim ciljem, da bi bili Vi dragi gostje pri nas zadovoljni.

Lea Racman Cizl
DSC_3328DSC_3327DSC_3326DSC_3324DSC_3322DSC_3320DSC_3318DSC_3317
© 2023 gostilna-racman.si | O piškotkih